¿Que és el Microblading i la Micropigmentació?

Són unes tècniques d'aplicació de maquillatje semi permanent. La diferènci entre el Microblading i la Micropigmentació és la durabilitat i la tècnica d'aplicació. Amb el Microblading és fan només les celles, té un resultat molt natural però té una durabilitat aproximada d'entre 6 mesos a un any, després s'ha d'anar retocant.

Amb la Micropigmentació és poden fer celles, la linea de l'ull tant superior com inferior, perfilar els llavis, reconstrucció d'aureoles, correcció de cicatrius, entre d'altres  i la seva durabilitat és major, és d'un any a dos o fins i tot tres anys.

 

Tècnica d'aplicació

Ambdues tècniques sén de fàcil realització i ràpida cicatrització.

Al nostre centre comptem amb una àrea mèdica la qual s'encarrega de que sigui un tractament indolor amb l'aplicació d'una mica d'anestesia a la zona a tractar per així evitar qualsevol tipus de molestia.

 

El Microblading es realitza amb una pluma de metal quirurgic, dibuijant un a un cada pel per així aconseguir la màxima naturalitat.

La Micropigmentació es realitza amb una màquina amb una petita agulla a la punta amb la qual es pot fer pel a pel per la realització de les celles, un sombreijat  per la realització de celles o sombra d'ulls semi permanent, aureoles, la linia de l'ull, el perfilat del llavi, etc..

Per a qui està indicat aquest tractament?

El Microblading i la Micropigmentació és perfecte per totes aquelles persones que vulguin reconstruir o definir una cella pobre, mal depilada o calva, o per estar maquillada de forma semi permanent sense la necessitat de maquillar-se a diari.

Per a aquelles persones que s'han fet una intervenció quirurgica al pit, sigui augment de pit, reducció de pit, extirpació de pit,... ja que es poden reconstruir les aureoles, o reparar les cicatrius.