Tractaments especials embaràs

Són molts els tractaments que poden dur a terme les futures mamas sempre tenint en compte que no es pot tocar la pancha i que es realitzin a partir del quart mes de l'embaràs. També per nosaltres és de vital importància respectar sempre els temors de les futures mamas, ja que està visquent un moment molt especial i la màxima prioritat ha d'esser la seva tranquil.litat.

Nosaltres sempre utilitzem productes d'origen natural a base d'oli d'atmelles o manteca de karité, amb alts contingut en lípids, proteínes i sucres que el que fan és nutrir i proporcionar més elasticitat a la pell.

Es poden fer tractaments de drenatge linfàtic manual, molt eficaz per transportar els líquids que estan estancats, sobre tot en les articulacions inferiors cap als centres linfàtics, amb la finalitat d'afavorir la seva eliminació.

També poden fer ús de la pressoteràpia, per el mateix que el drenatge linfàtic, però amb aparatologia.

 

També poden realitzar sessions de shiatsu pel mal d'esquena, aquest és un tractament d'origen japonés que està basat en la digitopressió de determinats punts energètics, que s'anomenen meridians.

 

El shiatsu resulta un tractament molt agradable per la futura mama pel seu notable efecte descontracturant i proporciona un gran alivi, sobre tot en el cas de que pateixi un dolor d'esquena intens.

 

El Shiatsu es du a terme amb roba còmoda i sense la necessitat de l'aplicació de cap crema.